fbpx
Menu

Bag om VandKlar.dk

Vores navne er Kasper og Marvin og som tidligere svømmere, så vil vi give dig oprigtige test af svømmeudstyr / snorkeludstyr / åbent vand udstyr, så du får det rigtige udstyr til din tur i vandet

Mit navn er Kasper og gennem de 4 år har jeg deltaget i utallige åbent vand svømmestævner. Inden da har jeg som barn svømmet på de første børnehold og senere hen endt som konkurrencesvømmer, hvor jeg var oppe at runde 6 træninger om ugen inden jeg altså helligede mig åbent vand svømningen.

På samme måde er min kompagnon, Marvin, også tidligere elitesvømmer gennem 7 år. Dog på et noget højere niveau end jeg selv, da han ved flere lejligheder har deltaget ved Danske Mesterskaber i svømning. I dag nyder han dog primært at bevæge sig i vand, når han på ferier sydpå snorkler og dykker fisk og lignende.

Så det er altså gennem svømningen at Marvin og jeg har lært hinanden at kende og det er med udgangspunkt i den kærlighed vi har til at være i vand kombineret med vores mange års svømme-erfaring på mere eller mindre højt niveau i Danmark, at vi har startet Vandklar.dk

Vores håb er at kunne inspirere og guide dig og flest mulige andre svømmere på alle niveauer til at vælge det rigtige udstyr til brug i vand - uanset om det er til svømmetræning / banesvømning, snorkelferien eller åbent vand svømningen. Dette gør vi gennem oprigtige test af de mest populære produkter i de forskellige produkt-kategorier, så du får en klar ide om det rette produkt uanset om du leder efter svømmetasker, dykkermasker eller våddragter.

De oprigtige test og anbefalinger kommer af at vi får tilsendt alle de relevante produkter i en given produkt-kategori fra vores faste samarbejdspartner og derefter tester produkterne af én efter én i vand og på land og derudfra giver vores uforbeholdne holdning og anbefalinger ud fra dette. Vores finansiering til at holde vandklar.dk opdateret er altså at vi får lov til at beholde produkterne efterfølgende.

Vores eneste mål er at du kommer lidt tættere på at vælge det rigtige og bedste udstyr til din tur i vandet.

Spørgsmål eller feedback? Send os endelig en mail herunder eller på info@vandklar.dk